torsdag 28 juni 2018

Axfood lanserar Apohem

Axfood kommunicerade under sommaren 2017 planerna på att lansera ett nätapotek. Nu är tjänsten tillgänglig under namnet Apohem vilken drivs av Axfood samt entreprenörerna bakom Lenson. 
PM angående lanseringen finns här.

Axfood är ett av mina favoritbolag i Utdelningsportföljen och det är mycket glädjande att de nu tar ytterligare ett stort steg mot utökad onlineexponering. 
För tillfället är jag tyvärr inte överdrivet imponerad av Apohems sortimentet som i regel återspeglar  alla andra nätapotek där ute. Det är dock utlovat att sortimentet kommer expanderas under året  tillsammans med försäljning av receptbelagda produkter.
Det är värt att poängtera att Apotea inte bara säljer piller, plåster och andra traditionella apoteksprodukter. Även en mängd ekologiska livsmedel, hälsoprodukter och hygienartiklar samt en massa annat återfinns i sortimentet.

Apohem har just nu ett lanseringserbjudande där man får 20% rabatt på hela sortimentet till och med den 1a juli. Det är bara att surfa in och bunkra upp inför sommarens kriser, krämpor och värk. Och för de sparade slantarna köper man självklart fler Axfood-aktier.

3 kommentarer: