måndag 7 september 2020

TIN Ny Teknik - Livestream

Fondförvaltarna Carl Armfeldt och Erik Sprinchorn bakom fonden TIN Ny Teknik är precis den sorts aktiva förvaltare man vill se bakom sitt fondinnehav. De är väldigt ambitiösa, insatta och kunniga om branchen fonden investerar i och, inte minst, duktiga på att hitta bolag som ger bra avkastning. 

Herrarna höll under förra veckan en mycket intressant livestream med tillhörande frågestund där de bland annat gick igenom fondens innehav.
De pratade även om den nystartade TIN World Tech som lanserades i samband med Avanza under juni och gick in på detalj vad som skiljer fonderna åt.

Ni kan se livestreamen här:


För de som inte känner igen någon av dessa två fonder så kanske Swedbank Robur Ny Teknik kan vara bekant, vilken framgångsrikt rattades av Carl och Erik innan de gick över till TIN.

Det kommer inte som någon överraskning att med techrallyt vi sett så har båda Ny Teknik-fonderna gått utomdentligt bra de senaste åren (grafen visar från och med datumet Tin Ny Teknik lanserades):

Jag äger för tillfället båda fonderna tills det kommer tydliga teckan på vilken som kan vara värd att hålla fast vid i det långa loppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar